Hvor å feilfri hardt vann fra flis i bassenget

October 12

Svømmebasseng krever mye vanlig vedlikehold for å holde dem både attraktive og trygt for svømming. En av de mange problemer basseng eiere ansiktet er opphoping av hardt vann innskudd på bassenget veggene. Kalk og andre mineraler samle nær vannlinjen og kan raskt flekker brikkene, fører til en stygg "badekar ring" utseende. Rengjøring hard flekker av bassenget fliser kan gjøres ganske raskt, men det må gjøres regelmessig for å holde bassenget ser sitt beste.

Instruksjoner

•Drain bassenget nok å avsløre omfanget akkumulert på vannlinjen. Dette er der flertallet av den hardt vann flekker skal finnes.

•Scrub flekker med en grov svamp eller en pensel. I noen tilfeller kan dette være nok til å fjerne hardt vann opphoping helt. Men hvis flekker har vært der en stund, vil du sannsynligvis trenger å behandle dem for å fullstendig fjerne dem.

•Treat hardt vann flekker med en mineral-fjerning gel. Lime er et vanlig resultat av hardt vann buildup, så en lime remover fungerer godt for dette. Gel fungerer best ettersom det vil holde seg til flis istedet for running i bassenget. La den kjemiske middel sitte på innskudd i 15 minutter, eller hvor lenge anbefales på produktetiketten.

•Scrub flekker igjen for å fullstendig fjerne, stryke resten med tørr håndklær eller filler, og skyll bassenget side ved side med vann fra en slange.

•Bruk en skraping blad å fjerne noen gjenstridige forblir. For å unngå riper på arket, ikke bruk for mye press når du skrape.

•Legg vann i bassenget for å fylle den tilbake til normal dybden.