Hvor å feilfri hardt vann av Dusjdører

January 4

Hvor å feilfri hardt vann av Dusjdører

Hardhet innskudd bygge opp på Dusjdører, over tid forårsaker melkeaktig hvit flekker. Jo lenger er disse flekker igjen for å bygge opp, jo mer tidkrevende det kan være å fjerne dem. Det beste forsvaret mot hardt vann flekker på Dusjdører er å ta tiltak for å hindre dem regelmessig. Men hvis du har bygget opp hard flekker på Dusjdører kan du fjerne dem uten å bruke penger på kommersielle produkter.

Instruksjoner

•Fyll en sprayflaske med rubbing alkohol. Spray det ufortynnet rubbing alkohol på døren din dusj og umiddelbart tørke den av med en ren klut.

•Skjære frisk sitron i halvparten og hold sitron halvdel med skallet side mot håndflaten. Gni sitron massen på vedvarende hardt vann flekker på døren din dusj. Tillate sitronsaft å sitte på hardt vann flekker i 10 minutter før skylling med rent vann.

•Dry din dusj dør med en ren klut. Hvis noen hardt vann flekker vedvarer, buff dem med et stoff skyllemiddel tørketrommel ark. Bruk en tørketrommel ark når uken for å holde hardt vann flekker fra bygge opp på døren din dusj igjen.

Tips og advarsler

  • Tørr Dusjdører med en nal etter hver dusj. Hvis hardt vann ikke er tillatt å sitte på dører, kan hardt vann flekker opparbeide.
  • I et knipetak, kan ovnen renere fjerner hardt vann flekker fra Dusjdører men lukten være overveldende så åpne et bad vindu og slå ventilasjon fan.