Hvor å feilfri gulnet Hickory skap

January 11

Hvor å feilfri gulnet Hickory skap

Housecleaning, krever selv når gjort på regelmessig basis, mer grundig og dyp rengjøring av elementer fra tid til annen. Kjøkkenskapet tendens til å bli gul oljer, røyk damp og matlaging, og kan akkumulere lukt over tid også. Rengjør tre skap, som hickory skap, må varsomhet utøves for å opprettholde integriteten til tre. Unik fargemønstre knyttet hickory tre vises best ved å holde skap rent og fri for smuss og skitt.

Instruksjoner

•Tørk alle skap ned med en tørr, myk klut. Bruke en hvit klut til å måle hvor mye skitt og smuss kommer av skap mens rydde dem. Hickory tre er naturlig klumpete og striated, som betyr at noen av de ulike fargene ikke er flekker eller gulfarging men naturlige mønstre i korn av skogen.

•Mix sammen lunkent vann med to til tre dråper mild oppvaskmiddel eller en capful av en mild generelle renere i en finpuss bøtte. Rør forsiktig for å distribuere renset gjennom vannet. Nyt en klut i løsningen og tørke ned en del av skap, innvendig og utvendig. Sørg for å dyppe klut i rengjøringsmiddel etter hver noen passerer over kabinettet og vri ut overflødig væske før rengjøring. Hickory tre bør aldri bli mettet med vann.

• Kjør en klut under lunkent vann og vri fjerne overflødig vann. Tørke ned skap med en fuktig klut å fjerne spor av rengjøringskjemikalier. Skyll og vri ut kluten behov så du ikke overfører kjemikalier eller skitt på skap.

•Tørk ned hickory wood skap med en ren, tørr myk klut til å fjerne alle fukt og væte. Skap være helt tørre å hindre treet fra fordreining eller bli misfarget på grunn av vannabsorpsjon.

Tips og advarsler

  • Tørk hickory wood skap ned en gang per uke for å hindre buildup av fett og smuss.
  • Ikke bruk rengjøringsmidler med slipende materialer som dette vil skade overflaten av skap.