Hvor å feilfri Grout med Baking Soda

November 13

Hvor å feilfri Grout med Baking Soda

Mugg flekker, matflekker, såpe avskum og skitt gjør grout vises skitne og kjedelig og gjør et hjem vises eldre. Rengjøring fugemasse for å gjenopprette sin opprinnelige lysstyrke og farge hjelper gjøre flislagte gulv, badekar, vasker og tellere ser nyere. Skrubbing med baking soda vil hjelpe lysere snusket fugemasse.

Instruksjoner

•Rengjør grout og omegn med en svamp og husholdning renere å fjerne overflødig smussansamling.

•Mix bakervarer brus og vann i en liten bolle. Bruk akkurat nok vann til å lage en tykk pasta.

•Bruk fingeren, en fugemasse børste eller en gammel tannbørste bruke bakepulver og vann blandingen til grout. Coat grout sjenerøst med blandingen. La blandingen å sitte på grout i 5 minutter.

•Scrub natron blandingen i grout en fugemasse børste eller en gammel tannbørste. (Grout børster har stivere bust enn tannbørstene, noe som gjør dem mer effektivt på flekkfjerning.) Skrubbe og tilbake hjelper løfte flekker raskere. Fugemasse som har mugg på den eller er svært farget vil kreve enda mer arbeid å få rent: Bruk trykk når SCRUB for å fjerne gjenstridige farget flekker.

•Rinse grout med en ren klut som er fuktet med vann. Rense området for å fjerne alle tegn på natron blandingen. Natron kan tørke og forblir på grout vil forlate en hvit pulveraktig rester. Hvis noen natron er utilsiktet igjen på grout og en hvit rester utvikler, rense området med rent vann.