Hvor å feilfri grønn Mold fra bassenget skjermen kabinetter

November 25

Hvor å feilfri grønn Mold fra bassenget skjermen kabinetter

Synet av den kan alarm du, men muggvekst på bassenget skjermen skap er vanlig. Mold vokser utendørs i fuktig, skyggefulle områder, gjør det lukkede rommet en førsteklasses yngleplass. Heldigvis er drapet mold ganske enkelt når du bruk husholdning blekemiddel, og deretter følge opp med god og grundig børste. Hvis du bruker blekemidler for andre rengjøring jobber, du vet å huske et grunnleggende prinsipp: Bleach er sterk, så du ikke trenger mye for den å bli effektiv.

Instruksjoner

•Sett på en ansiktsmaske å dekke nesen og munnen, vernebriller og hansker-forholdsregler anbefalt av det amerikanske Environmental Protection Agency slik at du ikke inhalerer eller ellers kommer i direkte kontakt med muggsoppsporer. Skrape så mye mold som fra skjermen med en tre maling rørestang eller noe du kan kaste bort. Sette rester og verktøy i en plastpose og kaste dem.

•Mix 80-20 forholdet vann og blekemiddel i en bøtte. Vurder dette en lys bleike løsning og en god måte å angripe muggvekst på skjermen-kabinett. Hvis mold vokser eller vokser raskt, øke andelen av blekemiddel ca 40 og 50 prosent.

•Sett på gummihansker å beskytte hendene fra en potensiell blekemiddel irritasjon. Dyppe en myk børste i den bleike løsningen og skrubbe skjermen skapet opp og ned og fra side til side. Ikke glem å skrubbe den andre siden av skapet. Bruk en lang arm børste for høy eller vanskelig å nå områder av skapet.

•Rinse av blekemiddel med slange eller pumpe spray. Du kan være fristet til å bruke en høytrykksvasker, men kraften av vannet kan skade din skjermen kabinett. Så feile på siden av varsomhet. Tillate i kabinettet til å tørre.

•Kombiner mild oppvaskmiddel og vann i en bøtte. Vask kabinett med myk børste. Deretter Skyll den grundig med vann og la dem tørke.

Tips og advarsler

  • Rengjøring din skjermen kabinett med såpe og vann regelmessig bør stymie utviklingen av mold. Men hvis det overflater igjen raskt, bruk lys bleike løsning etterfulgt av såpe og vann behandling regelmessig.