Hvor å feilfri grav markører

March 26

Grav markører kan fort bli skitne og uflidd utseende. Skitt, gress flekker, fugler og vanlig slitasje er bare noen av gjerningsmannen som du vil møte i å holde en ren graven markør. Holde grav området av en kjær rent og godt vedlikeholdt vil gjøre området mer hyggelig og beroligende å besøke.

Instruksjoner

•Våt overflaten av graven markør grundig. Kontroller at vannet du bruker er rent og inneholder ikke rust, som ofte finnes i kirkegården rør. Hvis en kilde til vann ikke ligger i nærheten, må du ta med din egen vann.

•Fyll en liten bøtte med såpevann. Unngå å bruke kjemiske rengjøringsmidler og i stedet velger en mild såpe. Bruk aldri et produkt med blekemiddel eller salt i den.

•Test støvsugeren på et lite område av graven markør sørge for at det ikke skade eller strek overflaten. Skyll grundig. Hvis renere fungerer bra, gå videre til neste trinn. Hvis du ser mye striper eller misfarging, må du bytte til en mildere løsning som er mer utvannet. I noen tilfeller kan gode børste med vann bare arbeide også.

•Scrub såpevann onto overflaten av graven markør med en myk Bristol pensel. Arbeid i små sirkulære bevegelser, begynner nederst og jobbe deg. Skyll grundig hver del av markøren, som du er ferdig. Tillat ikke såpe å sitte på overflaten for lenge, som det kan sive inn i steinen og forårsake striper.

•Rinse graven markør med en mild løsning av vann og natron når du er ferdig rengjøring. Dette vil bidra til å nøytralisere eventuelle gjenværende såpevann innskudd.

•Rinse markøren en siste gang med rent, klart vann. Bruk en myk, ren pensel for å få vannet i små sprekker og kløfter av merket hvis nødvendig.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en vannkilde på kirkegården, må du ta masse vann med deg. Ca 15 gallon av vann er nødvendig for en tre-fots monument.
  • Ikke Rengjør gravsteinen på en varm dag. Arbeide tidlig på morgenen når det er kuleste, hvis mulig. Rengjøringsmidler kan forårsake ytterligere skade overflater når de er varmt. Det vil også være mye vanskeligere å holde steinen konsekvent våte på en varm solskinnsdag.