Hvor å feilfri granitt utleggere

March 17

Hvor å feilfri granitt utleggere

Granitt utleggere slå et vanlig fortau i en vakker granitt blokk sti. Granitt pavers legges vanligvis i nærheten av bassenger, små stier fører til hjem eller i oppkjørselen. Med forvitring og slitasje, kan granitt utleggere bli skitten og flekkete. Rengjøring granitt pavers kan selv spare hundrevis av dollar en profesjonell ville belaste.

Instruksjoner

•Trim noen planter eller gress nær kanten av granitt pavers.

•Apply en liten mengde utleggermaskin renere et lite område langs kanten av en utleggermaskin. La det sitte i to minutter og deretter tørke med en klut. Hvis det renset utleggermaskin men ikke flekker, og dette utleggermaskin renere vil være bra for hele overflaten.

Noen utleggermaskin rengjøringsmidler er sterkere deretter andre og vil farge visse pavers. Kjøpe en utleggermaskin renere tydelig ikke merket som ekstra styrke hvis du er bekymret det farging din granitt pavers. Utleggermaskin cleaner er en enkel rengjøring pasta som selges i sement, stein og granitt renere delen på noen hjem store. Som med alle rengjøringsmidler, den har bruk kjemikalier i det så beskyttelsesbriller og gummihansker mens du bruker den.

•Rinse hele utleggermaskin overflaten med en slangen å få det vått. Feie av alle partikler med en sopelime.

•Apply utleggermaskin renere over hele utleggermaskin overflaten med en maling roller. La den satt opp i 5 minutter.

•Koble høytrykksvaskeren til vann kilde og koble den til. Spray utleggermaskin renere av overflaten med høytrykksvaskeren. La det helt luften tørr i flere timer.

•Apply et lag med sement/stein sealer over hele overflaten med en rent maling roller. La dem tørke for en dag før gå på den. Sement og stein selfangere selges på noen hjem store og kan brukes til en rekke sement eller rock overflater.