Hvor å feilfri granitt Countertop klar for tetting

May 17

Granitt er robust og tøff, men de trenger regelmessig vedlikehold å hindre flekker. Tetting bidrar hindrer disse flekker som ellers kan være vanskelig å fjerne. En annen viktig grunn til å forsegle granitt benkeplater er at granitt er porøs. Uten skikkelig tetting, kan bakterier og bakterier trenge overflaten, øke sannsynligheten for mat bæres sykdom og cross forurensning. Før forsegle benkeplater, er det viktig å rengjøre overflaten riktig.

Instruksjoner

Utarbeide overflaten før rengjøring

•Tørk ned granitt med en mikrofiberklut fuktet med bare varmt vann for å fjerne støv eller annet rusk som kan ripe benkeplater. La tørr. Avhengig av tykkelsen av granitt overflaten, kan tørking ta flere timer eller over natten.

Sørg for at overflaten er tørr og deretter bruke steinen renere med en mikrofiberklut. Følg produsentens instruksjonene nøye. Arbeid i profiler, bruke og tørke bort støvsugeren. Når hele overflaten er renset, la tørke. Igjen, avhengig av tykkelsen på benkeplater, kan dette ta flere timer eller over natten.

•Apply sealer, følger retningslinjene fra produsenten. Du kan velge en permanent sealer eller en ikke-permanente sealer, som betyr at du må på nytt hvert halvår. Må du vite hvilke sealer er mest hensiktsmessig for benkeplater. Diskutere alternativene forhånd med installatøren eller hvor du kjøpte benkeplater.

•Tillat sealer tørke helt. Det er best å la den sealer tørre over natten slik at avhengig av luftfuktighet, den har tid til å skikkelig forsegle overflaten.

Tips og advarsler

  • Ren granitt benkeplater daglig bruker mikrofiberklut og varmt vann. Dish såpe anbefales ikke fordi det vil bygge opp over tid og kjedelig overflaten. Det finnes også flere daglige rengjøringsmidler tilgjengelig, men det er best å diskutere hvilke er best med din installert eller hvor din kjøpt benkeplater.
  • Aldri bruk når det er vanskelig eller slipemiddel. Dette vil forårsake riper og groper på granitt som krever profesjonell oppmerksomhet å fjerne.