Hvor å feilfri gjenstridige flekker på teppet

September 13

Hvor å feilfri gjenstridige flekker på teppet

Dyp, flekker satt klynge nådeløst å teppe fiber og synes umulig å fjerne. Om du må kjempe med en pet flekk, sølt drink eller andre sta rester, motstå fristelsen til å skrubbe nådeløst - og ødelegge teppet. Fjerne disse flekk er mulig, men hvis du angripe dem med slags løsninger som effektivt kan oppløse dem.

Instruksjoner

•Fyll 1 kopp varmt vann i en ren, tom sprayflaske og legge til ca 1/4 tsp. vanlig oppvaskvann såpe. Tillate såpe oppløses i vann og spray løsning på en ren, myk klut.

•DAB din fuktig klut over flekken. Som regel ikke spray flekken direkte, så dette kan over mette teppet, gjør det vanskelig å tørke og skape en grobunn for muggsoppsporer. Fortsette å dab flekken din klut til flekken oppløses. Denne enkle tilnærming kan ødelegge noen av de mest gjenstridige carpet flekkene, ifølge Good Housekeeping nettsted.

•Dampen en andre klut med kaldt vann og dab stedet å fjerne smuss. Gjennombløt ikke kluten, men lett fukte det, fortrinnsvis ved å spraye den med vann fra en andre ren sprayflaske.

•Dry teppet. Å effektivt absorbere alle av væsken, plasserer et håndkle eller et lag med papirhåndklær over fuktig stedet og Plasser en tung gjenstand på toppen av towel(s). La objekter over natten og fjerne dem i morgen. Også kan du tørke en lett fuktig teppe ved å plassere en avfukteren ved stedet og slå den på før teppet tørker.

•Sprinkle natron over teppet fjerne eventuelle lukt tilknyttet din flekken. Dette er spesielt nyttig for pet søl. Tillate bakepulver satt til ca 15 minutter så vakuum teppet.

Tips og advarsler

  • Hvis vaskemiddel mislykkes å oppløse din flekken, prøv helle en kopp varmt vann i en ren sprayflaske og legge til 1/2 kopp destillert hvit eddik. Bruke løsningen på teppet på samme måte som du har brukt vaskemiddel.