Hvor å feilfri gass komfyr brennere

October 30

Hvor å feilfri gass komfyr brennere

Brennerne på gass ovner ofte bli caked med fett og smuss. De forblir uendret slik som rense dem er en relativt rask Fiks. Et par husholdning stifter og litt gammeldags albue fett har din gassovn brennere ser nye.

Instruksjoner

Hvor å feilfri gass komfyr brennere

•Vri av piloten lyset i gass komfyr. De fleste ovner har en bryter som slår piloten. Eldre komfyrer kan kreve blåser ut flammen. Sørg for at alle brennerne er slått av før slå piloten. Sjekk produsentens instruksjoner for ovnen din hvis usikker på hvordan du slår av piloten.

•Tillat ca 20 minutter avkjøling før du fortsetter med rengjøring brennerne. Noen gass ovner har liten flammene som forblir tent selv om brenneren ikke har blitt antent, forårsaker brenner og gitre å bli varm å berøre.

•Bruk en grytelapp i tilfelle det brenner og/eller gitre er varm. Fjern drypp panner og gitre fra brenneren. Forberede en vask full av varmt vann med en halv kopp natron og kvart kopp ammoniakk lagt til.

•Sett dryppe pans og ristene i bakervarer brus og ammoniakk løsning. Tillate dem å suge i ca en time. Mens de er soaking, snu oppmerksomheten til brennerne på komfyren. Nyt en svamp i ammoniakk og bakervarer brus løsning og presse for å skylle. Skrubbe innrykket for hver brenner på gass komfyr. Gjenta etter behov. Tørk forsiktig av noen søl fra toppen av hvert flamme element.

•Bruk stålull puten skrubbe noen gjenstridige flekker og bygge opp fra drypp panner og brenner ristene. Skyll og tørk dem. Tørr brenner fordypningene på ovnen toppen og erstatte drypp panner og gitre.