Hvor å feilfri gamle tregulv som er Under tepper

June 14

Hvor å feilfri gamle tregulv som er Under tepper

Oppdage tregulv under gamle og utslitte tepper er svært mye liker å vinne lotteriet. Tregulv er vakre, legge et snev av varme til et hjem og krever lite vedlikehold. Det er mulig å gjenopprette en etasje sin prakt med enkel rengjøring, selv om det har vært under et teppe i lang tid.

Instruksjoner

•Determine type overflate finish på parkettdekke. Gamle tregulv har vanligvis en voks finish mens nyere tregulvene har et polyuretan finish. Å finne typen finish på gulvet, Plasser en dråpe vann på gulvet og vent til den tørke. Hvis det er en hvit flekk på gulvet når vannet tørker, er deretter gulvet behandlet med voks. Hvis ikke, så det har blitt behandlet med polyuretan.

•Fjern rester fra teppe installasjonen. Dette inkluderer stifter, tackless strimler og negler. Vakuum gulvet å fjerne alle støv og rusk.

•Mix en tre-etasjes renset med vann, i henhold til retningslinjene fra produsenten. Du kan bruke et nøytralt rengjøringsmiddel eller laget for typen tre avsluttes på gulvet. Dyppe en svamp mopp i denne blandingen, så presse det før det er fuktig. Tørke gulvet.

•Examine gulvet for flekker. Hvis det er små flekker på gulvet, fjerne dem med rubbing alkohol eller fin stålull. Hvis gulvet har store og sta flekker, kan det være nødvendig å refinish det.. Dette innebærer sliping gulvet og deretter bruke en tre flekken og en tre finish. Det er mulig å fullføre jobben selv, men du kan ønske å ansette en profesjonell å håndtere arbeidskrevende prosessen.

•Fullstendig rengjøring prosessen ved å bruke en overflate. Bruk voks vokset gulvet og tre etasjer polsk på en polyuretan finish. Buff vokset gulvet med frotté filler å intensivere skinne hvis det fortsatt ser kjedelig.