Hvor å feilfri gamle speil

April 14

Hvor å feilfri gamle speil

Gamle speil, når vedlikeholdes riktig, legge til en tidløs og elegant touch til alle rom. Når speil har vært igjen åpne for, men blir de en skjemmende øye soar. Grunnleggende kommersielle rengjøring produkter for glass og speil fjernes lett støv og rester som bygger opp over tid, men de er ikke effektiv i å fjerne tunge rester som har bygge gjennom årene. I stedet slå til en sterkere, mer effektiv rengjøringsmiddel.

Instruksjoner

•Fyll en sprayflaske med en 50/50 blanding av vann og rødsprit. Utvannet løsningen er helt trygt for speilet, men er mye mer effektivt enn kommersielle produkter i å skjære gjennom år med rester og buildup.

•Hold spray flaske seks inches fra speilet overflaten, og spray et tykt belegg av rengjøringsmiddel over hele speilet. La sitte i to minutter.

•Scrub speilet ren med en lofri rengjøringsklut. Du må bruke ekstra albue fett for å fjerne meste av rester, men dette vil lønne seg raskt som du merke klare, opprinnelige kvaliteten på speilet dukke.

•Gjenta til speilet har blitt fullstendig restaurert. Spray et belegg av rengjøring blandingen over speilet hver noen minutter for å holde øvrige myk og lett å fjerne.