Hvor å feilfri gamle kjæledyr flekker

May 29

Hvor å feilfri gamle kjæledyr flekker

Kjæledyr har uunngåelig uhell, på grunn av alder, sykdom eller lidelse, som produserer flekker på teppet eller møbeltrekk. Gamle kjæledyr flekker, eller de som har satt og tørket, kan utgjøre et dilemma når du oppdager dem. Siden flekken er ikke lenger frisk, vil det være vanskeligere å fjerne. En flertrinnsprosess, med ekstraksjon, nøytralisere og rengjøring er din beste alternativet å effektivt fjerne flekk og odor så din pet eller andre dyr ikke vil bli fristet til å jord området igjen.

Instruksjoner

Carpet flekker

•Flush stained området med gulvteppet rensning extractor fylt med rent vann. Bruk maskinen for å ekstra det skitne vannet ut av teppet, som vil hjelpe rense området, men det sannsynligvis ikke vil fjerne lukt. Du kan leie Tepperensing extractor maskiner eller våt støvsugere fra oppussing eller jernvareforretninger.

•Apply en høy kvalitet pet lukt neutralizer spray produktet på teppet. Spray hvor anbefalt av produsenten direkte på flekken, som vil bidra til å eliminere lukt stede. Tillate teppet å fullstendig tørke. Tørketid kan variere. Generelt denne typen produkter fordampe og ta lukt med dem. De krever ikke ytterligere handling når du først bruker dem.

•Kontroller området for gjenværende lukt eller flekken merker. Hvis du merke enten, rense området med et teppe renere. Følg produsentens instruksjoner for programmet. Produkt program kan variere. Pulver og spray er tilgjengelig. Pulver må du dryss det anbefalte beløpet på flekken og la den i 5 til 15 minutter, og vakuum rester bort. Spray må du spray flekken og omegn med nok spray for å dempe området, men ikke mette den. Vent 5 til 15 minutter, og blot med en ren og fuktig klut. La tørke.

Møbeltrekk flekker

•Blot området med ren, vått håndkle og blot tørr med en ren, tørr håndkle å fjerne enhver overflaten forurensning på møbeltrekk. Hvis du har semsket eller skinn møbler, ta kontakt med en Møbeltapetsering rengjøring spesialist slik at du ikke ytterligere skade materialet.

•Spray den anbefalte mengden en pet lukt neutralizer på klut eller stoff møbeltrekk. Generelt spray nok å dempe området, men ikke mette den. Unngå sprøyting materiale som ikke er flytende safe. Tillate nøytraliserende spray tørke helt. Tørketid vil variere.

•Kontroller området for å finne ut om noen flekker er fortsatt synlig. Hvis du ser tegn på flekker, bruk en spray eller skum møbeltrekk renere. Spray nok væske eller skum å dekke overflaten av flekken. La den forbli på området i 5 til 15 minutter. Blot området med en fuktig klut. La tørke grundig. Gjenta dette trinnet en eller to ganger mer hvis flekken ikke er fullstendig fjernet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har tilgang til en gulvteppet rensning extractor, kan du prøve å sprøyting området med rent vann fra en sprayflaske og blotting med en ren hvit duk til nesten tørr. Du kan gjenta denne handlingen før du ikke lenger merke at teppet overfører flekker til klut.
  • Teste en liten, iøynefallende området teppet eller møbeltrekk før du bruker noen neutralizers eller rengjøringsmidler på en utbredt område for å unngå mulig misfarging eller skade.
  • Bruk aldri rengjøringsmidler med ammoniakk å fjerne eller feilfri kjæledyr flekker. Kjæledyr kan være tiltrukket av lukten og re jord i området.