Hvor å feilfri gamle Cat urin

January 15

Hvor å feilfri gamle Cat urin

Cat urin flekker er skjemmende, og ofte etterlater en langvarig lukt som er vanskelig å fjerne med konvensjonelle rengjøringsmidler. Den beste måten å fjerne cat urin er å rydde opp straks det skjer. Men dette er ikke alltid mulig og urin soaks inn i teppet, forårsaker en flekken og dårlig lukt. Hvis du har prøvd å bruke vanlig teppe renere eller såpe for å fjerne urinen, fjerne alle spor av det gamle renset før du fortsetter å behandle flekken.

Instruksjoner

•Rent en våt-vakuum eller extractor fra en oppussing butikken. Følg instruksjonene for å fylle tanken med vann og vakuum stained området, som er mye støvsuging med en standard støvsuger. La området tørke helt.

•Spray en pet lukt nøytralisere eller enzymatisk renere over området. Pet odor neutralizers har mange forskjellige programinstruksjoner, så det er viktig å følge retningslinjene fra produsenten på emballasjen.

•Apply en teppe flekkfjerner til området hvis en flekk er fremdeles synlig. Følge retningslinjene fra produsenten når søknad teppe flekkfjerner.