Hvor å feilfri flis Injiseringsmasse med Dremel verktøy

January 13

Linjene mellom din gulv og vegg fliser kalles Injiseringsmasse linjer. Over tid vil disse linjene blir skitten fra skitt og kanskje mold og mugg. Rengjøring Injiseringsmasse linjer er en tidkrevende chore, spesielt hvis du gjør det for hånd. Men hvis du eier en Dremel verktøy, en høyhastighets roterende instrument, kan du redusere rengjøring tid. Selv om Dremel ikke nå annonserer en bestemt tilknytning til grout rengjøring, er lett press fra en polering kjegle eller bust pensel nok til å skrubbe ren de fleste grout flekker.

Instruksjoner

Sette inn en nonabrasive polering litt i din Dremel som en følte polering kjegle eller nylon børste.

•Spray en del av grout med en kommersiell grout renere. Du kan lage din egen renset ved å blande 2 deler hydrogenperoksid med 2 deler vann i en sprayflaske. Tillate renere å arbeide med grout i 10 minutter, eller følg instruksjonene på kommersielle grout renere pakken.

•Vri på Dremel verktøyet, og tillate det å oppnå full hastighet i ett minutt. Hvis du bruker børsten, kan dette løse bust å falle av før bruk.

•Sett på vernebriller eller andre vernebriller. Trykk Dremel vedlegget lett over grout linjen, og fungerer i rygg-og-frem bevegelser å rengjøre grout. Som du har et område, ren tørk grout med en tørr klut.

•Apply en fugemasse sealer med en kunstners pensel når grout er rent. Dette bidrar i å hindre flekker.