Hvor å feilfri fett av av tregulv

November 5

Hvor å feilfri fett av av tregulv

Tregulv øke verdien av ditt hjem samtidig redusere mengden støv og støv mites flytende i ditt hjem i luften. Selv med riktig pleie og rengjøring, hverdagslige elementer kan skade holdbar tregulv. Når fett skjer komme i kontakt med tre gulv, kan det føre til en permanent flekk. Porene i ditt tregulv kan raskt absorbere fett og la en skjemmende mørke misfarging. Med rask handling og de riktige verktøyene, kan du fjerne fett fra ditt tregulv.

Instruksjoner

•Scrape overflødig fett forsiktig av tregulv med en plast slikkepott. Tørk spatula rent med tørkepapir etter hver omgang.

•Fyll en plast bøtte med 1 gallon med kaldt vann. Legg til 1 kopp hvit eddik og bland godt med lange håndtak skje.

•Dampen en klut eller svamp i blandingen og tørke fett av tre gulvet. Gni den gjenværende fettet av tregulv med dempet klut eller svamp. Tørke av gulvet rent med en klut fuktet med kaldt vann, og tørk området tørr med et håndkle.

•Bruk et par gummi hansker og fukt en ren klut med mineral ånder. Tørk tøff å fjerne fett med kluten hvis eddik-vann blandingen ikke fjerne alle spor av det fra gulvet. Tørke av gulvet ren med en fuktig klut og tørr med et håndkle.

•Rengjør din tregulv som du normalt ville med en godkjent tregulv renere.