Hvor å feilfri eksponert samlet gulv innendørs

December 23

Verktøyene du bruker til å rengjøre eksponert samlet gulvene er viktig som metoden som du rengjør den. Alltid starte med en ren mopp og rengjøring vaskemiddel å unngå overføring av skitt tilbake på gulvet eller skade på gulvet finish. Eksponert samlet gulv krever minimal, men vanlige omsorg å holde seg bra, mye som andre betong gulv og solide flater.

Instruksjoner

•Fjern store rusk ved å feie gulvet med en sopelime. Fjern støv, tørr skitt og håret med en støv mopp eller støvsuger myk-bristled. Dette forbereder eksponert samlet gulv for den våte moppen, redusere mengden støv og rusk som kan spres over gulvet mens mopping.

•Mix varmt vann og et nøytralt vaskemiddel i en bøtte. Nøytrale rengjøringsmiddel som multi-purpose rensning løsninger kan brukes på alle vaskbare overflate og rengjør eksponert samlet uten å påvirke sin finish. Følg vaskemiddel produsentens anbefaling for de riktige forholdet av vaskemiddel til vann. Du kan også bruke noen dråper oppvaskmiddel i en bøtte med varmt vann.

•Mop gulvet i små deler, bruke rensemiddel og la det sitte i to til tre minutter å løsne jord på gulvet. Bruk en mild skrubbe handling eller en myk-bust skrubbe børste for å rengjøre hardt nedsmusset områder.

•Rinse mopp ofte endre bøtte av rensemiddel som nødvendig for å hindre at skitt på gulvet. Rengjøring samlet gulv med skittent vann nederlagene formålet av ved å la en skitten ferdig.

•Mix tre deler av varmt vann med en del av husholdningenes ammoniakk i en bøtte med til dyprens. Tørke gulvet med løsningen, skylling ofte for å hindre overføring av skitt tilbake på gulvet. Ammoniakk er et alkalisk rensemiddel, som kan la en film eller myke overflaten av eksponert samlet gulv. Rense gulvet av mopping det med varmt rent vann etter mopping med ammoniakk løsning. Dette reduserer overflate skader.

Tips og advarsler

  • Bruk en støv mopp eller myk-bristled støvsuger for å fjerne støv, skitt og hår i mellom rengjøring.
  • Unngå å bruke et rengjøringsmiddel som er for sterk eller ikke riktig utvannet. Sterke løsninger kan kjedelig på gulvet slutten etter rengjøring.