Hvor å feilfri dusjen renne lukt

December 15

Stinkende dusj er ikke morsomt i det hele tatt og avløp relatert lukt kan ha en rekke mulige kilder. Lukt kommer vanligvis fra noe fanget over vannstanden i avløpet som blir skylles hver gang dusjen brukes eller resultatet av en oppbygging av rester som regelmessig renhold bare ikke får på. Se nedenfor for instruksjoner om hvor å feilfri dusjen renne lukt.

Instruksjoner

•Plasser en flat skrutrekker eller smør kniv under kanten av avløp dekselet og snu den ut. Noen deksler har små skruer som må fjernes først. Avsatt men ikke forkaste som det er ingen grunn til å kjøpe et nytt dekke i dette tilfellet.

•Bruk såpe og varmt vann på bust slutten av en lang håndtert rengjøringsbørste å skrubbe den indre foring av avløp. Pass på å bruke en kraftig opp og ned bevegelse og å komme så langt ned pipen som mulig for å sikre en grundig rengjøring. Dette bør fjerne alle skitt oppbygging som kan føre til lukt.

•Look rundt for underskriver av mold i dusjen. Mold er vanligvis grønn eller svart og skjuler bad i hjørnene der vannet samler inn. Hvis du finner mold i dusjen, fortsetter du til trinn 4.

•Scrub mold flekker med varmt vann og blekemiddel med en hard børste. Husk å fjerne alle spor av mold før skylling og grundig tørking området.

•Bytt avløpet dekke og sikre på plass før du plasserer en stor mengde natron og salt på toppen av den. Du bør opprette et fjell av to stoffer om 4-inches høy.

•Fyll i en langsom jevn strøm av hvit eddik rett over med fjell av brus og salt. Dette skaper en skummende kjemisk reaksjon som svekker eventuelle overskytende biofilm eller rester fra din drainpipes. Skyll med kaldt vann.

•Consider fjerne panel bak dusj lampen hvis ingen av trinnene ovenfor eliminere lukt. Det kan være et dødt dyr, en lekker molding pipe eller en kloakk problem som kan bare løses ved å få i bak dusj enheten selv. Ringe en rørlegger hvis du føler deg ukomfortabel med dette trinnet.