Hvor å feilfri Doorknobs

May 29

De fleste folk innser ikke at doorknobs inneholder flere bakterier enn noen annen del av husholdningen. For å hindre spredning av bakterier og bakterier, er det viktig å rengjøre din doorknobs regelmessig. I tillegg kan skjemmende doorknobs, som er dekket av sot og maling, nytte grundig.

Instruksjoner

Hvor å feilfri Doorknobs

•Walk gjennom hjemmet ditt med din anti-bakterielle disponibel kluter på slep. Når du nærmer deg hver dør, rengjør dørhåndtak med en engangs tørke. Start på utsiden av døren, når du har fullført, ren dørhåndtak på innsiden. Gjør dette for hver dør i hele hjemmet. Dette vil rense hver dørhåndtak.

•Sett dine gummi hansker på. Fylle vasken med varmt vann og alle formål renere. Nyt en rengjøring klut eller svamp i løsningen. Hvis du har latex maling på noen av din doorknobs, bør alle hensikten renere fjerne den med litt albue fett. Uansett, alle hensikten rensemiddel vil fjerne skitt og smuss som en engangs tørke, ikke fjernes. Rengjøre hver dørhåndtak (på utsiden og innsiden av døren) med kluten.

•DAB din gamle rengjøringsklut i noen maling tynnere. Bruk dette til å fjerne oljebasert maling fra doorknobs. Ikke dekker hele knotten i løsningen, i stedet bare gni de malt områdene. Når du har fjernet maling, kaste bort kluten.

•Vaskestasjonen tømmes din maling-fri dørhåndtak med varmt vann og en alle formål renere.

Tips og advarsler

  • Opprettholde din doorknobs og forhindre spredning av bakterier ved å benytte anti-bakterielle kluter hver gang du rengjør.