Hvor å feilfri din tregulv

October 21

Tregulv legge eleganse og skjønnhet til gamle og moderne hjem alike. Den vanligste parkett inneholder en polyuretan belegg, ifølge HouseCleaningCentral.com. Hvilken rengjøring metode du bruker for ditt gulv avhenger segl og finish som du har. Overflaten utførelser er de vanligste, men noen etasjer har gjennomtrengende sel, hvilke forhindre overflaten av veden blir ripet eller skadet på daglig bruk.

Instruksjoner

Vanlige flater: Polyuretan belagt gulv

•Fjern møbler, tepper og andre objekter fra gulvet. Vær forsiktig med å lage riper i gulvet når du flytter tyngre objekter, for eksempel tabeller eller sofaer.

•Dry mopp, feie og vakuum gulvet å plukke opp løs skitt eller rusk.

•Fyll en rengjøring bøtte med vann og bland i noen dråper flytende oppvaskvann såpe. Fukt en mopp som har en myk svamp eller fiber tupp. Unngå mopper med skraper pads som vil skade din gulvflaten. Vri ut moppen grundig og kontroller at det ikke er noe dryppende vann kommer av det. Ikke bruk vann og såpe på gamle tregulv som ikke har et polyuretan belegg.

•Skyv mopp og tilbake går med korn av skogen. Ikke skrubb eller trykk moppen til tre overflate.

•Bruk en rent fille buff overflaten av gulv. Kjøre fille i en sirkulær bevegelse over gulvet å plukke opp såpe og vann og la en skinnende finish. Hvis gulv ikke skinner etterpå, kan du bruke et tre gulv renere som trygt polyuretan etasjer.

Spesielle flater: Svensk Fullfør eller gamle tregulv

•Determine hvis du har svenske Fullfør eller gamle tregulv. Svenske Fullfør etasjer er lyse og blanke i naturlig utseende. Gamle tregulv en grov stemning fingertuppene og er porøs i utseende.

•Fjern møbler og andre elementer fra gulv og bruk en tørr mopp å plukke opp noen løse skitt.

•Bruk en løsning av 1 kopp destillert hvit eddik 1 gallon varmt vann i en bøtte for svensk gulv. Tørke løsningen på gulvflaten kommer med korn av skogen. Buff opp vann og eddik ved hjelp av en ren hvit klut og vente på gulvene tørke helt før du erstatter møbler.

•Bruk et olje-basert tre rensemiddel for gamle tregulv. Forberede renere per instruksjoner siden noen krever fortynning, mens andre er trygt nok å spray direkte på den gulvflaten. Tørke overflaten av tre går frem og tilbake med korn. Sørg for at din moppen ikke er for våt når rengjøring gamle tregulv, siden de er porøs, de kan absorbere væske raskt. Tørke overflaten tørr med en ren, hvit klut før du erstatter møbler.