Hvor å feilfri dampbåten tepper

March 3

Hvor å feilfri dampbåten tepper

Dampbåten tepper er tung virgin ulltepper fra hurtigrute stammene av cruiseskip. Antikke dampbåten tepper laget av Horner ull møller selskap av Eaton Rapids, Michigan er samlet og solgt som historiske cruise skip memorabilia. Maskin vask kan endre tekstur og størrelse av teppet. Sterke rengjøringsmidler kan strippe bort farge og forverres naturlig ullfibrene. Vedlikehold av en dampbåt teppet beskytter verdi og utseende for årene som kommer.

Instruksjoner

•Lay dampbåten teppet ut flatt på et rent underlag. Vakuum begge sider av teppet med en liten slange vedlegg. Pensle overflaten av teppet med plagg pensel til å løsne rusk for vakuum.

•Dilute ikke trenger å skylles delikat stoff vask med kaldt vann i en sprayflaske i henhold til retningslinjene fra produsenten. Noen urte ikke trenger å skylles løsninger har naturlig møll repelling evner som beskytter virgin ull.

•Spray utvannet vask væske mot en side av en myk svamp. Blot overflaten av ull teppe med fuktig side av svamp. Dis svamp med mer renere hvis det tørker før du er ferdig med begge sider av dekk teppet.

•Hang rene dampbåten teppet over to klær linjer og direkte sollys. Trekk ned på midten av teppet å lindre trekke spenning og henge stoffet i en M-form. Snu ull stoffet på linjene hver time til den er tørr.

•Fargeringer overflate feilfri dampbåten teppet med plagg pensel gjenopprette nap. Børst forsiktig og i samme retning å rette ullfibrene.

Tips og advarsler

  • Lagre dampbåten teppet inne en forseglet plastpose eller beholder når den ikke brukes. Legge til et par møll kuler i beholderen for ekstra beskyttelse.