Hvor å feilfri Circulon kokekar

March 1

Hvor å feilfri Circulon kokekar

Circulon hard anodisert kokekar har high-low grooves som holder oljer og fett fra maten under matlagingen. Derfor er det viktig at du rengjør dine Circulon kokekar etter hver bruk å hindre en oppbygging av mat og fett i de lave punktene i sporene. Husk å bruke ikke-slipende rengjøringsmidler for å unngå å skade din kokekar teflonbelagt finish.

Instruksjoner

•Immerse Circulon pan i varmt såpevann. La det sitte i noen minutter slik at varmt vann og såpe å trenge mat og fett som kan slå seg ned innenfor pan's lunder.

•Bruk en pensel med myk nylon børste (skal bøyes de lett når du legge trykk med fingeren), forsiktig men bestemt skrubbe matlaging overflaten av kjelen. Bruk rundt slag, etter sporene av kjelen.

•Vaskestasjonen tømmes utsiden av pannen med en svamp eller rett for å unngå riper sin skinnende belegg.

•Rinse grundig med varmt vann. Kaldt vann kan ikke fjerne alle såpe eller fett rester, så få vann like varm som mulig.

•Tørk din Circulon Potter og pans tørr med et håndkle for retten umiddelbart etter vask. Vanndråper igjen for å air-dry på pannen kan påvirke sine nonstick evner.

•Hvis mat har blitt stikker til din Circulon nonstick kokekar under matlagingen, den mest sannsynlige årsaken er at mat og fett har blitt fanget i rillene. Å bøte på dette, bland en del hvit eddik med tre deler vann og kok denne blandingen i pannen i 10 minutter. Etterpå helle eddik blanding og vask og tørk Circulon pannen som vanlig med mild såpe og en myk nylon børste.