Hvor å feilfri Chrome verktøy

October 4

Chrome verktøy kan bli skitten og skitne fra sittende i en verktøykasse. I tillegg hvis du omgå mud eller fett, må chrome verktøy polering. Rengjøring chrome verktøy er viktig så de ikke blir ubrukelig eller rustne. FLiTz rustfritt stål & Chrome renere med avfettingsmiddel, masse rustfritt stål renere og Goddards rustfritt stål renere er oppnåelig på de fleste lokale detaljhandel, avdeling eller auto butikker.

Instruksjoner

•Lay håndkleet ned på en hard overflate. Spredt chrome verktøy på håndkleet. Fyll kjelen med varmt vann.

•Vaskestasjonen tømmes overflødig skitt eller grim fra verktøy. Dyppe en klut i pannen, og gni hvert individuelle verktøy. Dette vil fjerne støv og smuss. Tørke verktøy av med håndkle.

•Spray krom verktøy med støvsugeren. Hvis du har et produkt som er en krem eller gel, bruk din andre. Dukkert kluten i glasset. Fjern ca en krone-størrelse mengden av renere. Tørk verktøy med andre klut til å rengjøre og polere dem. Start med én side, og deretter fullføre den andre siden. Sett dem tilbake på håndkleet. Bruk et annet håndkle hvis det er skitten eller for fuktig fra vask. Gjenta om nødvendig.

•Let krom verktøy helt tørr før du plasserer dem i verktøykassen.

Tips og advarsler

  • Les alle etikettene på produktet før du bruker.