Hvor å feilfri Cat urin på en skinnsofa

May 23

Hvor å feilfri Cat urin på en skinnsofa

Cat urin har en sterk lukt og kan la ubehagelig flekker hvis ikke ivaretatt umiddelbart. For å hindre din katten bruker sofaen som badet sitt, må du søke riktig disiplinære handlinger ved å konsultere din vet for å sikre at din katten ikke fortsetter den dårlige atferden. Cat urin på en skinnsofa kan skade vil trenger reparert av en profesjonell hvis du ikke tar tiltak så snart som mulig. Du må fjerne både flekk og odor å fullstendig eliminere katten urin.

Instruksjoner

•Bruk papirhåndklær for å tørke opp katten urin av skinn sofaen. Blot så mye av urin som mulig med et papirhåndkle å holde det fra soaking i skinn sofaen. Avhengig av antallet i urinen må du bruke flere papirhåndkle samtidig. For maksimal støtdempende, kaste papirhåndklær i halvparten. Gjelde ikke press når slikker urinen med papirhåndklær fordi dette kan presse urin inn i pute. Bare plassere papirhåndklær på cat urin og tillate dem å slikke urinen. Når et papirhåndkle blir mettet, bruker en ny og fortsette til du kan slikke lenger.

•Fjern putene fra sofaen. Ta dekker off putene Hvis katten urin gjennomvåt gjennom skinn.

•Kombiner 1 QT av Hydrogenperoksid, 1 ss. flytende oppvaskmiddel og ¼ kopp natron i en plastbeholder. Bland ingrediensene sakte og forsiktig med en tre eller plast skje. Rør ingrediensene for kraftig, vil det føre til blandingen til overflyt.

•Fyll en sprayflaske med blandingen. Spray Lær pute dekker og puter med du hjemmelaget renere. La dekker og puter tørke og deretter reassemble sofaen.

•Legg en skinn betinget til sofaen. Følg instruksjonene på produktet. Den ville hjelpe oppbevare skinn i god stand.

Tips og advarsler

  • Bruk et enzym renere fra en pet lager hvis urinen lukten er fortsatt sterk.
  • Spray en sitrus duft på og rundt sofaen. Kattene liker ikke sitrus lukten, og vil unngå området.
  • Hvis din skinn endrer farger eller har en annen tekstur, må du be om hjelp fra en profesjonell å gjenopprette utseendet.