Hvor å feilfri Buildup på tregulv

August 5

Hvor å feilfri Buildup på tregulv

Tregulv kan låne en touch av eleganse til ethvert hjem. Men hvis du ikke vaske ditt tregulv riktig, kan ekkel bygge oppstå over tid. Selv om denne buildup vises først som en kjedelig film, over tid det kan vokse til å bli en voksaktig stoff som ikke bare skjemmende men også kan gjøre gulv glatt, presenterer en potensiell helsefare. Men med noen moderate arbeid, noen rensemidler og ca to timer tid, du kan bli kvitt denne stygge buildup og gjenopprette gulvet til sin naturlige glans.

Instruksjoner

•Sweep gulvet med en vanlig kost, og pass på å få alle skitt og støv som kan være lur i hjørnene. Hvis du har et vakuum som passer for løvtre overflater, kan du bruke den i stedet for feiing.

•Dampen en mopp med vann og start skrubbing gulvet. Vannet bør løsne skitt og vil ta den øverste lag av opphoping av. Når du er ferdig, tørk gulvet med et håndkle. Det er viktig ikke å la fuktighet sitte på parkettdekke som dette kan forårsake skade.

•Spray parkettdekke med en nøytral PH tre renere. Sjekk etiketten og la renere på veden for som produsenten foreslår. Dette er vanligvis mellom 5-15 minutter.

•Dampen mopp igjen og så skrubb gulvet til alle støvsugeren er fjernet. Tørk gulvet igjen. Gulvet skal være rent og fri for buildup. Hvis ikke dempe moppen og prøve å skrubbe igjen med vann.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å bruke en nøytral PH renere renere som er for grunnleggende eller sure kan endre Tres farge og ferdig.