Hvor å feilfri brent kaffe fra et Glass kaffe karaffel

November 2

Hvor å feilfri brent kaffe fra et Glass kaffe karaffel

Det er ingenting som en frisk giv kaffe brewing når du stiger i morgen. Duften fyller luften og hjelper vekker sansene til en ny dag. Men når du fange den fersk kaffen og jag ut døren, glemmer å slå av kaffe. Du kommer hjem til en ikke-så-fersk kaffe duft, en lukt av brent kaffe i glass karaffel. Det er flere måter å feilfri karaffel og fjerne alle spor av brent kaffe. Bare se rundt på kjøkkenet. Du har alt hendig å rengjøre brent på kaffe fra et glass kaffe karaffel.

Instruksjoner

•Dig ut hvit eddik. Eddik er en stor rengjøring verktøyet for nesten alt. Du kan bruke eddik for å rengjøre kaffetrakter ved å blande like deler av eddik og vann, så eddik er et perfekt valg å rengjøre brent på kaffe. Det er flere måter å bruke eddik. Bland varmt vann og eddik sammen i glass karaffel og la den suge i noen timer. Med en myk klut, rense potten og skyll grundig. En annen tilnærming er å blande eddik og natron sammen. La blandingen skum og Rengjør med en myk klut. Skyll i varmt vann.

•Grab bakervarer brus. Natron er en annen stor rengjøringsmiddel. Du kan bruke eddik og natron sammen, eller du lage en lime med natron og vann. La lim sitte for en stund og deretter ren med en myk klut. Skyll med varmt vann.

•Reach for salt. Ta salt og is og virvle det rundt karaffel. Kontroller at karaffel er avkjølt. Dette vil løsne brent kaffe og deretter kan du rense den ut med en klut og vann eller såpe og vann.

•Ta ut oppvaskmaskin vaskemiddel. Oppvaskmaskin vaskemiddel er stor for rengjøring gjenstridige flekker på Potter og brent på mat. Fyll karaffel med varmt vann og en teskje av oppvaskmaskin vaskemiddel. La den suge i noen timer. Skyll med varmt vann.

•Åpne oppvaskmaskin og sted rack karaffel øverst. Vask på en varm syklus. Mange ganger ville denne feilfri karaffel hvis det ikke har sittet i lang tid.

Tips og advarsler

  • Alltid bruke myke klær eller Teflon pads for rengjøring, slik at du ikke skraper karaffel.
  • Kontroller at karaffel er avkjølt før rengjøring.