Hvor å feilfri brann røyk skade

April 19

Hvor å feilfri brann røyk skade

En brann er ødeleggende. Selv om du er heldig nok til å unngå mye brenne skade, kan røyk etterlate sot og lukt som må fjernes umiddelbart. Jo lenger går det rengjort jo vanskeligere er det å fjerne. Det første du kan være fristet til å gjøre er ta en bøtte med såpe og vann, men hvis du ikke bruker riktig rengjøring metodene du kjøre en høy risiko for gjør situasjonen mye verre. Få riktig rekvisita spare mye tid og penger.

Instruksjoner

•Åpne alle vinduer og dører for så lenge som mulig å sirkulere frisk luft. Bruke elektriske vifter hvis mulig. Ta møbler til et trygt sted å luft ut også. Ta ned alle gardiner og forheng vask eller sende til en tørr renere.

•Sweep opp overflødig sot og rusk og fjerne den fra eiendommen. Bruk støvsuger for å samle hva kosten etterlater på gulv, vegger og tak. Tørke av alle ikke-Apparat washable elementer som lamper, takvifter, vegger og tak med en tørr kjemisk svamp. Dette hindrer sot sprer seg.

•Launder alle Apparat washable stoffer med lav fosfat vaskemiddel. Legge til bleke hvite laster. For tunge stoffer som små tepper og gardiner legge den anbefalte mengden profesjonell røyk vask vannet.

•Hire en profesjonell å rense tepper og møbler. Hvis dette ikke er mulig, vakuum elementene grundig og bruker vannbasert rengjøringsmidler som en siste utvei. For de mest hardt nedsmusset områdene, opprette en blanding av alkohol, mild oppvaskmiddel og vann i like deler og bruke på teppet eller stoff. Bruk en svamp for å tørke området rent.

•Plasser lukt kontroll blokker hele huset tross alt av rensingen er fullført. Endre filtrene på sentralvarme og air enhet. Når Ommaling vegger, bruk en sealer først å hindre eventuelle gjenværende lukt eller flekker av blødninger gjennom den nye malingen.

Tips og advarsler

  • Profesjonell røyk vask, tørr kjemisk svamper og lukt kontroll blokkene kan kjøpt høyst jernvareforretninger eller bestilles online.
  • Bruk alltid gummihansker når rengjøring for å hindre kjemiske forbrenninger at selv den mildeste rengjøringsmiddel kan forårsake.
  • Alltid følge instruksjonene fra produsenten produktet helt.