Hvor å feilfri borrelås

October 1

Hvor å feilfri borrelås

Hvis du har borrelås sko, borrelås leker eller borrelås stoff med strenger, garn eller hår omslynget, så er sjansene du nød å høre hvor å feilfri borrelås. Det er ikke veldig vanskelig, og når borrelåsen er ren, holder det sikrere. Når du lærer hvordan du rengjør borrelås, vil borrelås produktene være akkurat som nye.

Instruksjoner

•Fjern alle store deler av rusk fra overflaten av borrelåsen med hendene. Noen ganger store stykker av garn eller hairballs holde seg til overflaten av borrelåsen og kan fjernes for hånd. Etter disse brikkene er fjernet, kan du fokusere på mindre stykker.

•Forbered kam din borrelås med en bred-toothed kam. Ikke kan dra for hardt eller du avdekke liten plastikk kroker som gjør borrelåsen følge. Forsiktig kam borrelåsen ved å plassere tennene på kammen i borrelåsen og trekke hindringer.

•Plasser tennene av fine - toothed kam vinkelrett tilnærmingene av borrelås og bruk kam å fjerne finere forhindringer som tilnærmingene av menneskelig hår, dyrehår eller biter av fuzz og lo som kan forstyrre din borrelås stoffet er muligheten til å sikkert feste.

•Seal Borrelås kabinett helt og hvitvasking som vanlig. Det er best å air-dry borrelås stoff og borrelås sko slik at maksimal vedheft kan nås. Varmen av en maskin tørketrommel kan forårsake borrelås fibre å svekke og miste effektivitet.

•Kontroller over borrelåsen igjen når det tørket, for å sikre at den er fri for hår, garn, strenger, fuzz, lo og andre hindringer.

Tips og advarsler

  • Rengjør borrelås sko regelmessig for å opprettholde effektiviteten.