Hvor å feilfri boblebad gull komfyren

March 23

Boblebad gull tilbyr gass og elektrisk områder. Elektrisk området har en glatt keramisk platetopp overflate, mens gass området har flyttbare gitre som er trygt å rydde i oppvaskmaskinen. Rengjør søl som mat søl, fett og brent på mat med varmt vann, fett-skjæring oppvaskmiddel og kokeplate renere. Hvis din Whirlpool gull stovetop rustfritt stål, bruke rustfritt stål renere å forhindre skader og riper.

Instruksjoner

•Fyll vask med varmt vann og 2 tsp. oppvaskmiddel. Satt på gummihansker. På gass områder, fjerner ristene og plassere dem i varmt vann eller oppvaskmaskinen. Fjerne caps eller knotter og plassere dem i varmt vann å suge. Oppvaskmaskinen om nødvendig.

•DIP en svamp eller klut i den såpe vann og skrubbe den kokeplate overflaten. Tørk av Kontrollpanel og området der knotter ble fjernet, som rusk pleier å samle i disse områdene. Dukkert svampen i vannet og vri den ut når det er nødvendig å fjerne fett og mens rengjøring.

•Rinse svamp eller klut i rent vann og tørk over stovetop og kontroller skylle bort såpe rester. Bruk kokeplate eller rustfritt stål renere og tørke den med en ren klut i henhold til instruksjonene på flasken.

•Vaskestasjonen tømmes knotter, ristene og caps som dynket i såpevann. Skyll, tørr, og legg dem tilbake på plass.

Tips og advarsler

  • Kontroller at komfyren er slått av og avkjøle før rengjøring.