Hvor å feilfri boblebad Flat topp ovner

February 24

Hvor å feilfri boblebad Flat topp ovner

Helt nye utseendet av ovnen din boblebad-flat-top kan varer bare så lenge etter å sette den til å bruke de første gangene. Uunngåelig vil ostesaus koke over på en varm brenner; pai fylling vil dryppe onto overflaten av ovnen; eller du vil søle på stovetop som du helle nylig brygget te fra en tekanne i en mugge. Heldigvis i løpet av et par timer, kan du bruke husholdningenes varer for å gjøre en fullstendig makeover på din Whirlpool flattop komfyr for å gjenopprette out-of-the-box, splitter nytt utseende.

Instruksjoner

Slå av alle kontroller til topp brennere og komfyr. Vent til alle ovnen flater har nedkjølt før rengjøring boblebad flattop ovnen din. Fukt en ren klut med varmt vann. Bruk fille å fjerne og avhende smuler fra i ovnen og på stovetop.

•Coat emalje komfyr og stekeovn vinduet med spray-glass renere. Tillate renere å suge i 1 minutt. Bruk en slipende skure pad for å angripe noen brent på mat. Tørk bort renere og partikler med et papirhåndkle. Dempe papirhåndkle med glass renere og tørk vekk smuss fra Kontrollpanel.

•Bruk rustfritt stål renere på forsiden av ovnen din, antar det er en stål-modell. Bruk universalrengjøringsmidler foran modeller som har konvensjonelle metalloverflater. Bruke sirkulære slag til å rense området med en fille men unngå stålull eller rengjøringsmidler fordi de vil permanent ripe ovnen din.

•Ta ut broiler panorering, ovnen rack eller annet fjerning fra ovnen og lagring skuffen, og deretter suge dem i 30 minutter i en vask full av varmt vann med en halv teskje av flytende oppvaskmiddel. Fjerne komfyren knotter og legge dem til varmt vann blanding. Tørr og erstatte varene i ovnen en gang rengjøringen er fullført.

•Initiate selv-rensning syklus i ovnen ved å trykke knappen "Self ren". Program rengjøring tiden, og trykk på "Start"-knappen. Ta fuktig klut og fjerne aktiverer alle aske fra ovnen når selvrensende syklus slutter og den "Rene"-lampen. Vente å fjerne asken til overflaten er avkjølt.

Tips og advarsler

  • Flytte dinpet fuglene og deres bur i et annet rom under selvrensende syklus fordi prosessen avgir potensielt dødelig røyk for fugler. Human og annet pets kan trygt være på kjøkkenet, men aktivere en kjøkken takvifte hvis det finnes å hjelpe til med luft bevegelse.