Hvor å feilfri Blind Hemsen

April 15

Blindene er både funksjonelt og decorative, personvern, lys kontroll og stil å utfylle ethvert rom. Mens de fleste er solid og lite vedlikehold, de trenger noen rutine rengjøring, som alt annet i huset, bygger støv på blindene. Tre blinde trenger litt ekstra oppmerksomhet fordi, hvis ikke er rengjort skikkelig, tre kan være skadet. Det tar bare noen grunnleggende forsyninger og litt innsats å rengjøre blinde.

Instruksjoner

•Rengjør tre persienner med en fjærkost hvis de er bare litt skitten, så du ikke skader tre. Du kan også bruke en støv mitt eller myk støvklut å konsentrere seg om de virkelig plagsom flekkene. Aldri bruke vann eller såpe å rense tre blinde fordi det kan føre dem til å fordreie og kan ødelegge dem permanent.

•Start rengjøring fra toppen og støv vannrett mellom slats. Aldri rent loddrett. Bruk nedadgående strøk for å rengjøre som støvtørking i en opp bevegelse kan skade blindene.

•Bruk en liten rund pensel vakuum vedlegg til ren blinds etter at du har brukt fjærkost eller kluter. Dette vil hjelpe feilfri vanskelig å nå steder.

•Bruk fleroverflater tørker som er tre-blind trygt. Sjekk produktetiketter sørge for produktet spesifikt sier det er trygt for tre blinde. Disse produktene vil gi tre en fin glans og hindre fremtidige bygge. Hvis du regelmessig støv, men trenger du ikke å bruke denne typen produkter ofte. Det er også trygt å polere din tre blinde av lett gnir dem til en skinne med tørketrommel ark.

•Rengjør tre persienner regelmessig---minst en gang i måneden---for å hindre regelmessig støv buildup. Jo oftere du rengjøre blindene, jo enklere blir det å støv dem.

Tips og advarsler

  • Hvis din tre blinde er ekstremt støvete, ta dem fra vinduet og lå på flatt underlag å rengjøre grundig.
  • Aldri bruk såpe og vann på tre blinde som de kan bli permanent ødelagt.