Hvor å feilfri bassenget mestring

July 31

Hvor å feilfri bassenget mestring

Svømmebasseng mestring danner overhengende kanten av et basseng som blander i betongen. Mestring får mye bruk som en hvile for et overbygg, og svømmere henger på sidene. Det kan bli farget fra tannin i rotne vått løv og rusk i bassenget. Mestring materialer spenner fra plasthetter til stein arbeid overheng, murstein, fliser og betong.

Instruksjoner

Hvor å feilfri bassenget mestring

•Kontroller hele lengden av mestring for skade. Sjekk løsnet eller ødelagte stykker av mestring som chips i stein eller betong. Se etter løsnet caulk langs den ytre kanten der mestring møter bassengterrassen. Mangel på caulk kan forårsake vannskader. Direkte alle mestring reparasjoner til et basseng selskap.

•DIP en Mr. Clean magisk viskelær i bassenget og tørk farget områder kraftig. Magisk viskelær fjerne lys slitemerker og mindre flekker. Dette er beste typen rensemiddel for buede plast mestring av en i bakken, vinyl foret pool.

•Rengjør skitne tungt områder med et syrebasert coping renere. Påfør produktet i henhold til instruksjonene og skrubbe med en myk børste for å unngå riper mestring. Du må bruke produktet og la den sitte i 10 til 20 minutter å øke effektiviteten. Spesialiserte mestring rengjøringsmidler er best for flis og utsmykkede mestring. Teste produktet på et iøynefallende område før du begynner på viktigste mestring områder.

•Mix en løsning av 20 prosent husholdning blekemiddel med vann i en sprayflaske. Gjelder de fargede områdene og tillate løsningen å arbeide i mestring. Bleach løsningen fungerer bra for å fjerne flekker forårsaket av tanniner.

•Bruk en strøm skive å lede en høy hastighet strøm av vann på farget områder. Før du starter, må mestring er ikke ødelagt, mangler caulk eller skadet. Du trenger ikke rensemiddel for å fjerne flekker med denne metoden.

Tips og advarsler

  • Bruk beskyttende øye dekker og klær når du bruker en strøm skive. Aldri direkte spray på eksponert hud. Bruke bassenget rengjøringskjemikalier med forsiktighet, spesielt syrebasert pletten fjerning. Følg bruksanvisningen nøye for å hindre skade, og alltid beskytter huden med hansker.