Hvor å feilfri bakt-On Non Stick panner

September 5

For de fleste panner, rette for bakt-on mat er relativt enkel: suge pan å løsne materialene bakt på, så skrubbe kjelen med den mest slipende scrubber du har til all fastsittende maten er borte. Denne metoden er imidlertid ikke passer for nonstick kokekar. Det vil ødelegge dem, stripping av Induksjon Ready. I stedet må du rengjøre nonstick kokekar med verktøy som ikke slipende.

Instruksjoner

•Fyll kjelen med varmt vann. Hvis det er bakt på mat på deler av pannen som ikke kan fylles med varmt vann, plassere panorere i en plugget vask fylt med varmt vann. Tillate pan å suge i minst en time.

•Bruk din plastskrapen fjerne fastsittende materialer som mulig. Bruk mye av albuen fett. Skrap kjelen med dine skraper på en lav vinkel, i motsetning til en vinkelrett posisjon. Dette vil hjelpe deg å fjerne mer mat.

Modell er fortsatt bakt-on materiale på pannen, strør et lag av bakervarer brus på den. Hell nok varmt vann på bakepulver å gjøre det våt.

•Scour pannen med en normal, slipende svamp over bakepulver.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en plastskrapen, vil en plastikk eller treskje gjøre.
  • Nonstick kokekar har vanligvis maksimum temperatur før belegget starter seeping i mat. Ikke lage mat ved svært høye temperaturer med nonstick kokekar.