Hvor å feilfri Bacon fett fra støpejern

March 3

Hvor å feilfri Bacon fett fra støpejern

En støpejern skillet, gryte eller panne fungerer best og vil sist lengste når den er renset og krydret. Krydder betyr bakervarer i en ovn kokekar etter rengjøring, og deretter legge en olje eller selv bacon fett på matlaging overflaten. Siden bacon fett er en av typene oljer anbefales for riktig krydder, må du rengjøre den av med jevne mellomrom slik at støpejern apparatet kan bli krydret igjen.

Instruksjoner

•Fjern bare det øverste laget av bacon fett hvis du planlegger å umiddelbart sesong kokekar etterpå. Skyll kokekar i varmt vann, og deretter gjøre en myk-skuring med en nylon børste. Sesong støpejern normalt.

•Vaskestasjonen tømmes støpejern Kjøkkenartikler med noen dråper oppvaskmiddel. Legge til noen grovt salt som et slipemiddel og skrubbe med en nylon børste. La helt tørr, så sesong som normalt.

•Rengjør brent på bacon fett med ovnen renere. Hell ovnen renere på bacon fett, og plasser støpejern i en plastpose å holde den renere fuktige.

•Tillat kokekar å sitte i plastposen for to dager, deretter skrubbe fett med en oppvaskmiddel løsning og en messing børste. Skyll, så sesong av støpejern som normalt.