Hvor å feilfri av gummi fra laken

July 14

Hvis dine foreldre fortalte deg å tygge tyggegummi med munnen lukket, var det delvis så du ikke ville se uhøflig. Regelen ble designet for å hindre tyggis fra faller ut av munnen og gjør et rot på stoffer som sengetøy. Når du får tyggegummi på sengene, kan det raskt lage en prioritert rot. Hvis du fange problemet raskt nok, imidlertid, og behandle det riktig måte, kan du rengjøre den effektivt.

Instruksjoner

•Plasser laken i en fryser for en time å tillate tannkjøtt å fryse. Når tannkjøtt er frosset fast, Fjern arket fra fryseren og skyv baksiden av en kniv under det å prøve å løfte den. Hard tannkjøtt løfte ofte i ett stykke, gjør opprydding enklere enn når tannkjøtt er myke og formbare.

•Spray tannkjøtt med en vann-fortrenge smøremiddel som WD-40 hvis du ikke har en fryser eller bruke fryseren er ikke praktisk. Tillate spray til å suge i å laken et par minutter.

•RUB tannkjøtt og spray med en fille å løfte tannkjøtt fra laken. Vann-fortrenge spray arbeide effektivt som flekken og klissen substans remover. Med noen scrubs, vil du løfte tannkjøtt av arkene. Etter fjerner tannkjøtt, kjøre ark gjennom vaskemaskinen for å fjerne rester igjen av spray.