Hvor å feilfri asfalt Helvetesild med svart alger

December 29

Byggets taket ansikter en masse slitasje fra elementer som sollys, vind, regn og snø. Fuktighet buildup kan føre til problemer som mugg og alger, som kan vokse hvor det er tilstrekkelig fuktighet og sollys bruker fotosyntese til å forsørge seg. Asfalt Helvetesild er spesielt utsatt for dette siden de ikke inneholder noen kobber eller sink som er giftige for algene oppblomstringen. Alger vil ikke skade taket, men den flekker er skjemmende. Rengjøring svart alger fra asfalt Helvetesild krever litt innsats og riktig rengjøring materiale.

Instruksjoner

•Apply en oksygen blekemiddel renere med en sprøyta til alger på taket under en overskyet dag. Hvis det er for varmt eller solfylte ut, vil renere tørke før det kan fungere effektivt. Klor vil skade og flekken asfalt Helvetesild og du bør unngå det. Du alltid blande oksygen blekemiddel med vann så følg alle blande instruksjonene på pakken.

•Tillat oksygen blekemiddel 30 minutter å sette i alger.

•Scrub Helvetesild med en børste for å fjerne algene fra taket.

•Rinse taket med en slange gjennom slangen ned taket. Unngå skyting vann opp og under at helvetesild.

Tips og advarsler

  • Installere 7-tommers bred kobber strimler under det øverste settet av Helvetesild på taket kan forhindre algene vokser tilbake. Regnvann forårsaker noen av kobber å rømme ned taket, som er giftig for alger og hindrer den fra å vokse. Baren er hovedsakelig skjult siden ca 5 inches er gjemt under den øverste raden i helvetesild, forlater bare 2 inches utsatt.
  • Bruk hansker når du arbeider med blekemiddel og bruke en sele og trygt fottøy for å hindre en fallende ulykke.