Hvor å feilfri Antique persiske tepper

August 12

Hvor å feilfri Antique persiske tepper

En ren antikke persiske teppe kan gjøre et rom fargerike og stilige. Ofte ganger, persiske tepper er kjøpt ikke bare som dekorasjon, men som en investering. Tepper er vanligvis ment å vare i mange år. Å holde teppet rent sikrer holdbarheten. I motsetning til de billigere motstykkene, kan ikke disse tepper være shampooed sammen med andre møbler varer i rommet. Sørg for å Følg all instruksjoner fra skaperen hvis mulig.

Instruksjoner

•Vacuum teppet regelmessig. Vacuuming er den viktigste måten å rengjøre en antikke persiske teppe. Fjerning av overflaten smuss og grus vil holde teppet ren og beskytte den mot slitasje.

•Fjern alle dyr eller mat flekker umiddelbart. Hell litt club soda direkte på teppet og blot med en ren klut. Legg en liten mengde vann og blot tørt med en andre ren klut.

•Vaskestasjonen tømmes teppet med et spesielt formulerte vaskemiddel omtrent en gang i året. Vann kan være skadelig for en antikk persiske teppe. Vask bare når behøvde.

Tips og advarsler

  • Rotere teppet regelmessig for å bistå i å holde teppet rent.
  • Holde teppet så tørr som mulig og ikke forsøke å skrubbe eller vaske med en tradisjonell teppe renere. Vannet søl og andre typer fuktighet kan forårsake misfarging.