Hvor å feilfri anodisert aluminium oksidasjon

June 27

Aluminium er en svært reaktive metall som lett danner et beskyttende oksidasjon lag når de utsettes for oksygen i luften. For å gjøre aluminium produkter mer holdbar og attraktiv, anodisering produsenter ofte dem. Denne elektriske oksidasjonsprosessen produserer en tykkere, mer ensartet oksidasjon belegg med bedre motstand mot korrosjon. Legge en tetningsmasse til denne belegg også bidrar til å hindre korrosjon.

Instruksjoner

•Legg varmt vann til en middels stor bolle. Legg noen dråper mild oppvaskmiddel.

•Soak parabolen svamp i det såpe og vannet, og tørk over overflaten anodisert aluminium for å fjerne skitt og støv. Skrubbe forsiktig for å fjerne gjenstridige flekker og smuss. Vri ut og re suge svampen etter behov.

• Rist litt et mildt slipende rengjøringsmiddel som Bon Ami på våt, og bruk å skrubbe godt, men forsiktig på noen vanskelige flekker og skitt på såpevann ikke fjerne.

•Rinse av anodisert aluminium med en slange når du er ferdig, eller tørk med en ren og fuktig rengjøringsklut. Bruk Klesrens kluter tørke aluminium, om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Vri svampen ut ofte mens rengjøring, spesielt hvis i anodisert aluminium er dekket med skitt eller andre potensielt slipende faste stoffer. Du må også tømme og fylle bollen hvis vannet blir veldig skittent.
  • Større jernvareforretninger selger vanligvis spesialutviklet aluminium-rengjøring produkter. Hvis metodene som er beskrevet her ikke ren aluminium, kan et av disse produktene gjøre utslaget. Følger produsentens instruksjoner nøye, og alltid teste aluminium renere på en liten, iøynefallende delen av anodisert aluminium å sikre at det ikke klø eller flekken finish. (REF 2)
  • Ikke prøv å rengjøre anodisert aluminium med løsemidler eller surt eller alkalisk rengjøring produkter; de kan flekken eller korrodere finish. (REF 2)
  • Ikke bruk kraftig slipende materialer som stålull eller sandpapir på anodisert aluminium, som de vil ripe finish og øke sannsynligheten for korrosjon.