Hvor å feilfri aluminium Fascia

February 29

Hvor å feilfri aluminium Fascia

Bindevevslag er styrene i huset som skjuler endene av husets sperrene fra elementer. Avhengig av ytterkledning, kan din fascia være tre eller dekket i samme vinyl eller aluminium som ditt hjem i yttervegger. Rengjøring aluminium ytterkledning og konseptet kan bidra til å bevare materialet slik det varer lenger og du spare penger på reparasjon eller erstatning. Rengjøring din fascia trenger ikke å være en vanskelig prosess. noen enkle verktøy vil tillate deg å rengjøre mesteparten av skitt fra aluminium fascia.

Instruksjoner

•Mix litt vaskemiddel i en bøtte med vann - omtrent en sjettedel av en kopp for tre gallons av vann. Plass bøtte i nærheten av stedet du starter rengjøring.

•Gi slangen rundt til siden du starter med og spray fascia. Aluminium fascia kan bulk under høytrykk spray, men et lavt trykk maskin-innstillingen eller vanlig hageslange dysen bør ikke være nok til å skade den.

•Skru penselen på utvidelsen håndtere og tilpasse den til lengden som kreves for å nå din fascia. Dyppe penselen i såpevann og skrubbe lett mot fascia hvis det er noen flekker som krever mer enn bare vann til å rense.

•Rinse fascia grundig med din slangen før han flyttet til neste side av huset.