Hvor å feilfri algene fra verandaen rekkverk

May 6

Fjerne algene og skitt fra din veranda rekkverk vil hjelpe hjemme vedlikeholde dens ytre appell. Du kan fullføre denne enkle prosessen som del av din grunnleggende reparasjoner eller før oppdatering og flekker verandaen din. Det kan ta litt tid, men med de riktige verktøyene vil du se umiddelbare resultater.

Instruksjoner

Hvor å feilfri algene fra verandaen rekkverk

•Fyll bøtte med vann og biologisk nedbrytbart renere som indikert på produsentens etiketten---generelt et 1-til-1 forhold.

•DIP pensel i rengjøringsmiddel.

•Scrub områdene veranda rekkverket dekket av alger. En sirkelbevegelse fungerer bra for å løsne opp skitt, smuss på verandaen, alger og mugg.

•Spray rekkverk med strøm skive. Dette vil fjerne alle skitt, smuss, renset og stygge alger. Start på den ene enden og jobbe deg over treg, konsekvent tempo. Vask rekkverk fra toppen og ned, og pass på å få inn noen sporet som kan inneholde alger for å hindre sin tidlig retur.

Tips og advarsler

  • Fjerne algene når været er varmt og tørt. Men ikke alltid mulig, ville denne hjelpe for å forhindre algene returnerer så raskt. Selv om noen mennesker bruker den på alger i stedet for rengjøringsmiddel, blekemidler er et harde stoff som kan discolor tre og påvirker utførelser.