Hvor å feilfri Alabaster

May 20

Alabaster er en vakker myk stein som er brukt til å lage knickknacks, merknadsmarkører og utskjæringer gjennom årene. Hvis du har elementer laget av alabast hjemme, er det viktig å vite hvordan du rengjør objektene trygt og effektivt.

Instruksjoner

Hvor å feilfri Alabaster

•Unngå å bruke vann. Folk flest skjønner ikke at vann er den største fienden av alabast og kan ødelegge utseendet på myk stein. I stedet støv din knickknacks og utskjæringer laget av alabast regelmessig med en myk klut.

•Rengjør alabaster med tørr borax vil fjerne røyk oppbygging skitt og annet rusk. Dyppe en myk klut som er fuktet i tørr boraks og forsiktig gni det objektet. Når ferdig, tørk grundig med en ren myk klut.

•Think neglelakk remover. Slik fjerner flekker fra alabast, kan det gjøre utslaget. Spot testområde først og bruke neglelakk remover sparsomt. For å fjerne flekken, dab bomullspinne i litt neglelakk remover (ikke mette den) og brukes på flekken.

Sørg for at din alabaster's vakre utseende med vanlig støvtørking. Et røykfritt miljø vil kutte ned på tunge rengjøring og flekk flytting.

Tips og advarsler

  • Ikke vask alabaster i vann.