Hvor å feilfri akryl synker

October 24

Akryl synker blir mer og mer populært i dagens kjøkken fordi de motstå flekker og noen ganger har innebygd bakterier kjemper elementer. Noen ganger akryl synker ligne porselen, mens andre ganger de er laget for å ligne sandstein eller selv granitt. Rengjøring akryl vasken har ikke være et vanskelig ork. Riktig rengjøring agenter vil holde vasken glitrende rent uten skade den eller som krever mye hardt arbeid på din del.

Instruksjoner

•Fyll vasken med varme trykk vann. Marla Cilley, en rengjøring ekspert også kjent som FlyLady, talsmenn helle en kopp husholdningenes blekemiddel i varmt vann. Mange akryl vasken produsenter oppgir at dette er trygt, men du bør se i brukerhåndboken og teste blekemiddel i en iøynefallende plass først. Hvis du ikke kan bruke blekemiddel, legge en kopp hvit eddik i stedet.

•Tillat vasken å sitte i en time så varmt vann blandingen kan løsne alle skitt som er belegg din akryl synke. Dette vil spare deg massevis av muskelarbeid og hjelpe deg å unngå skade vasken ved scrubbing det også kraftig.

•Drain varmt vann løsningen fra vasken og skyll den grundig med varmt vann for å fjerne alle spor av blekemiddel eller eddik. Kjemikalier som forblir på akryl vasken i lengre tid kan ødelegge. I tillegg produserer noen rengjøring produkter giftige gasser når blandet med andre kjemikalier. Grundig skylling vasken vil hindre at disse problemene.

•Våt din vaskeklut med varmt vann og sprute noen flytende oppvaskmiddel på den. Du bør unngå å bruke sterke rengjøringsmidler eller børster som kan skade finish på akryl vasken. Washcloths teksturerte fjerne smuss, men de ikke vil skade vasken.

•Scrub vasken med din såpevann vaskeklut, husker å også gå etter kranen og alle trim rundt din akryl synke. Bruk en gammel tannbørste reservert bare for rensing for å komme inn i sprekker og sprekker eller angrep spesielt sta områder.

•Rinse din vask med varmt vann og tørk den med en lofri klut. Du kan unngå å måtte gå gjennom denne intense rengjøringen forarbeide med akryl vasken ved å skylle den ut og tørke den med din lofri klut etter hver bruk, sammen med sprøyting med vann og bleke løsning ukentlig, pass på å rense av blekemiddel.