Hvor å fastsette Wayne Dalton garasje døråpnere

April 17

Med noen få enkle trinn, kan du feilsøke og reparere en Wayne Dalton garasje døråpner relativt lett. Du kan ha blitt møtt med en garasjeport som ikke vil gå opp eller ned. Dette forårsakes vanligvis av et enten feil kretskort eller feiljustert Foto øyne, begge er lett diagnostisert. Ved å følge kan fremgangsmåten nedenfor du bestemme hvor problemet ligger og gjøre beslutningen om å reparere eller erstatte de ødelagte elementene.Wayne Dalton garasje døråpnere benytte Foto øyne, som fungerer som en sikkerhetsfunksjon for å sikre at ingen objekt eller personen er i banen til døren som det kommer ned.

Instruksjoner

Hvor å fastsette en Wayne Dalton garasje døråpner

•Determine hvis bildet øynene er justert. Sjekk Hvis begge lyser fast, blinker eller filtrert ut, angir et problem. I så fall å re-align Foto øyne ved å justere maskinvaren. Bruk en universell skrutrekker til å stramme til skruene. Hvis lysene på begge Foto øyne er solid, har de blitt realigned. Du må erstatte dem hvis dette ikke løser problemet. De selges i par, som en fungerer som en sender og den andre en mottaker.

•Kontroller ledninger for uregelmessig eller brekkasje ved å følge banen til krets bord på hovedenheten av motoren. Koble (eller skru) og koble ledningene i motoren.

•Hvis døren ikke er fortsatt i forskriftsmessig stand, må du erstatte kretskortet. Wayne Dalton garasjen dør openers, uansett modell, kontrolleres av kretskort.Kretskortet må erstatte hvis:• Veggen-lampen lyser ikke• Foto øynene ikke er opplyst• Døren er i lukket posisjon og kan ikke flyttes

•Locate føljetong/modellnummeret, som du vanligvis finner på baksiden av hovedenheten. Det er vanligvis laget av bokstaver og tall og varierer i lengde fra 10 til 15 tegn. Bruke dette nummeret til å bestille erstatning kretskortet gjennom sertifisert Wayne Dalton forhandler.

Frakobles kretskortet ved å fjerne skruene, og pass på å fjerne alle indre wiring holdt på plass med pin klipp. Det kan være nødvendig å fjerne dekselet først. Legg merke til hver ledning som du fjerner det, gjør det enklere å koble dem til nye kretskortet.Knytte nye kretskortet med festeskruene å sørge for å koble hver av ledninger.Alle trådløse fjernkontroller må være re-programmert til nye kretskortet henhold til produsentens instruksjoner.Den vanligste årsaken til ødelagte motorer er tordenvær eller en bølge av makt som går fra stikkontakten gjennom kretskortet. Likevel kostnadseffektivt og enkelt å forhindre dette er å legge til et overspenningsvern uttaket som driver motoren.

Tips og advarsler

  • Det er absolutt nødvendig å slå av strømmen fra garasje døren åpen før du prøver å fjerne det ødelagte kretskortet eller installere det ny ettall.