Hvor å fastsette vannkjølere

October 7

Vannkjølere, eller fordamping vannkjølere, er også kjent som sumpen kjølere i varme tørre områder der de opererer mest effektivt. Designen er enkel: en fan styrker uteluft gjennom fiber filtre som holdes våte med en vann-gardin som pumpet og distribuert fra et reservoar i bunnen av enheten. Vannet kjøligere består av flere store komponenter, inkludert en elektrisk motor, vannpumpe, en vifteholderen blad og en reservoaret vann kontroll flåte. Vannet kjøligere er løst ved å erstatte eller justere disse individuelle komponentene som de presenterer problemer.

Instruksjoner

•Condition vann reservoaret ved å åpne avløpet plugg på bunnen og på siden av enheten å avløpsrenne vannet fra reservoaret, og skrubbe reservoaret med en stålbørste å fjerne alle omfanget buildup og rusk. Tørk reservoaret rengjøring av alle rusk.

•Paint innsiden av reservoaret etter etiketten instruksjonene på spesielle Vannkjøler maling, tilgjengelig på jernvareforretninger, og la dem tørke.

•Fyll reservoaret vannet nivå merke på innsiden av enheten, og følg etiketten instruksjonene for å helle spesiell skala remover behandling, tilgjengelig på jernvareforretninger, i vannet i reservoaret som fjerner skala og forbedre vannstrømmen i pumpen og vann distribusjonssystem.

•Bytt pumpen ved å koble den og koble plast røret. Plassere nye pumpen i nye netto filterposen, koble nye plast slangen med en rørleggers klemme på pumpen og koble den til.

Sette inn en ny vann distribusjonssystem kjent som edderkoppen sin sentrale svart hub og åtte buet vann rør Forgrening ut fra den. Fjerne huben ved å skru mutteren som festes det sentrale knutepunkt til toppen av enheten.

•Skjære det nye vannet rør til samme størrelse som eksisterende; Lim rør i hullene på nye huben med PVC lim, tilgjengelig på jernvareforretninger, og bruk bolten for å koble hub til toppen av kjøligere.

•Endre ut gamle viftemotoren ved en halvmåneformet fastnøkkel til å fjerne bolten motor lysbildet fjellet, ta av fan beltet og fjerne eksisterende motoren. Plasser den nye motoren i lysbildet mount, plassere nye fan beltet på svinghjulet og justere plasseringen av motoren på mount å gjelde adekvat presset så viften viser lett uten å produsere høy squealing støy som angir beltet for stramt.

•Fjern alle mineral innskudd buildup fra innsiden av enheten for å holde vann som strømmer fritt, ved scrubbing vann daler og vann distribusjon porter med en stiv pensel og hvit eddik. Kjøling effektivitet bestemmes av hvor mye vann er fordampet når den går gjennom filtrene.

•Bruk en tannbørste til å skrubbe flyte mekanismen med hvit eddik å fjerne oppbygging så balanse armen kan bevege seg fritt. Hvis nødvendig, erstatte samlingen flyte. Justere flyte ballen, som flyter ballen i et toalett tank, ved å bøye flyte armen til en posisjon som vil stoppe flyten av nye vann like nedenfor toppen av avløpsrør som stikker fra bunnen av reservoaret gulvet.

Tips og advarsler

  • Bruke mobiltelefoner til å holde kontakt med noen på bakken som kan hente materialer og hjelpe slå enheten av og på ved behov.
  • Ta alle materialer og verktøy opp på taket før begynnelsen prosjektet.
  • Holde en hageslange tilgjengelig på taket å vaske og fylle enheten ved behov.
  • Slå av veggen bryteren i huset som slår enheten av og på. Plass en stripe tape over bryteren å minne alle forlate enheten slått av.
  • Ikke forsøk å jage ned deler eller materialer som glir på et pitched tak siden et fall kan føre.