Hvor å fastsette tregulv skille fra Baseboards

March 15

Hvor å fastsette tregulv skille fra Baseboards

Tregulv er et naturlig produkt og som sådan har en tendens til å ekspandere og kontrakten når de utsettes for home-variablene som temperatur, luftfuktighet og fuktighet damp utslipp. På grunn av disse tendensene krever tregulv en ekspansjon området rundt kantene av et rom der løvtre møter baseboard av veggen. Hvis du står overfor en skjemmende gap der din tregulv er skille fra baseboard, er det en standard prosedyre løse problemet uten å ofre integriteten til feltet nødvendig ekspansjon.

Instruksjoner

•Measure utvidelse felles separasjon med 2 fot mellomrom rundt omkretsen av rommet, tar notat av bredeste gapet mellom parkettdekke og baseboard. Dette er dimensjonen av kvartal-runde molding må du kjøpe må lengder molding tilsvarer kjører føttene baseboard pluss 10 prosent for kutte avfall.

•Skjære molding å passe baseboard, bruker en miter så og for å sikre rett kutt. For en ytre hjørne, gjøre kutt på ytre vinkel; for en innvendig hjørne kutt endene for en vanskelig vinkel. Dette sikrer en tett og tilpasning av molding.

•Nail kvartal-runde molding på plass, ta vare ikke å bulk eller huljern baseboard mens du arbeider. Separasjonene dine parkett-gulv vil ikke være synlig, og gulvet vil fortsatt ha plass må utvides eller forminskes.

Tips og advarsler

  • Nummer kvartal-runden som du kuttet for enkel plassering.
  • Flekker eller male kvartal-runden før installasjonen.