Hvor å fastsette Trailer taket lekker

May 13

Hvor å fastsette Trailer taket lekker

En trailer, som fritidskjøretøy og mobile hjem, kan lett få taket lekker våt værforhold og dårlig vedlikehold. Disse lekkasje kan ødelegge innsiden av tilhengeren hvis de ikke er reparert umiddelbart, og jo lenger lekkasjer gå ubemerket, jo mer skade de forårsaker. Regelmessig vedlikehold unngår vanligvis disse taket lekker, sparer du tid og penger på lekkasje reparasjoner. Heldigvis hvis din tilhenger erverve en lekkasje, kan du vanligvis lett reparere det uten å måtte ansette en profesjonell.

Instruksjoner

•Fjern alle løs tak belegg eller tetningsmasse med en sløv kniv. Feie alle løse partikler av taket med en sopelime.

•Mix en mild såpe oppvaskmiddel og vann sammen i en bøtte for å danne en såpe løsning. Skrubbe taket av din tilhenger med såpevann løsningen og en myk-bristled pensel; Skyll med vann og tørk taket med en ren klut. Lekkasjen tetningsmasse vil stikke til taket bedre hvis taket er rent.

•Apply tak-tetting tape til alle sømmene på tilhengeren er taket. Disse skjøtene inkluderer ytterkantene og kryss sømmer og rundt alle ventiler, rør og air conditioners. Disse områdene er spesielt utsatt for lekkasjer og skal tettes grundig.

•Apply en flytende taket belegget til eventuelle synlige lekkasjer ved hjelp av en pensel. Dekke lekkasjen med flere strøk, slik at hver strøk til grundig tørr.

Tips og advarsler

  • Husk å bruke en taket belegg produkt som passer for din Taktype.