Hvor å fastsette trådløs verktøy-batterier

May 24

Hvor å fastsette trådløs verktøy-batterier

Trådløs verktøy bruker batterier laget av Nickle kadmium som du vil se forkortet både NiCd og NiCad. Over tid mister batteriene sin evne til å holde kostnader på grunn av krystallene i vokser sammen og bli større og redusere deres areal. For å unngå dette, bare lade batteriene minimum tid og bare lade dem et par timer før du trenger dem. Her er hvordan du kan rehabilitere batteriene tilbake til helt nye tilstand eller enda bedre.

Instruksjoner

•Først må du finne ut hvilken side er på batteriet. Bruk et voltmeter for å besluttet den positive og negative siden. Hvis du ikke har en: den positive siden er vanligvis gull og negative er sølv.

•Du må bruke to 12v bilbatteri nå. Det er helt trygt hvis du gjør det riktig i DC batterier å kjøre batterier i serien. Se diagrammet å vite hvordan du skal sette opp batteriene. Det er ingen sjanse for skade batteriet!

•Nå må en 24 volt system klar til å lade batteriet. Koble negative batteri serien til negative verktøy batterikapasitet. Nå du kommer til å zappe batteriet flere ganger per sekund. Hvis du har et 12v batteri, kan du gjøre dette ruffly 8 eller 9 sekunder. For 24v, kan du gjøre det i ca 12 sekunder. Kontroller at du er fjerne det helt, og reetablere prisen 2 - 3 ganger per sekund.

•Nå la den avkjøles i 20 minutter. Etter det, sette det på din verktøyet batteriladeren i 15 minutter. Ta det av laderen og la det sitte i omtrent en time. Teste batteriet for å se om det holder en skikkelig kostnad. Hvis det ikke, kan du gjenta den zapping mange ganger å bremse krystallene inne. Husk å tillate 20 minutter avkjøling tid mellom økter.

Tips og advarsler

  • Ikke la batteriene på laderen
  • Pass på å sette opp batteriene dine i en serie akkurat som på bildet