Hvor å fastsette temperaturen på en Delta dusj knute

August 28

For å optimalisere din dusj komfort og sikkerhetsnivåer, justere den maksimale temperaturen i varmt vann som renner gjennom din Delta dusjbatteri ved å justere kranens trykket balanse ventilen. Balanse ventilen, som består av en plate som ligger under den tappekran håndtak, stopper håndtaket slår forbi et visst punkt, begrense intensiteten av varmt vann som renner gjennom kranen. Fikse temperaturen kan hjelpe en skålding skade farlig varmt vann gjennom kranen.

Instruksjoner

• Kjør kranen inntil vannet kommer ut av dusjhodet er lunken. Slå kranens referanse til innstillingen hotteste og fylle en plastkopp med et termometer i den med vann fra dusjhodet.

•Kontroller vannets temperatur med termometer for å finne ut om vannet er for varmt eller kaldt. Ifølge Delta la de fleste lokale avløp koder ikke vann varmere enn 110 til 120 grader Fahrenheit.

•Sett en Allen skiftenøkkel i hullet på siden av dusj tappekran håndtak eller knott, og slå skruen innsiden mot klokken for å løsne den. Dra håndtaket eller knott rett mot deg fjerne den fra kranen.

•Start metall platen som sitter under kranens håndtak eller knotten mot klokken for å slå temperaturen ned, hvis kranen i håndtaket bare styrer temperaturen på vannet som renner ut av dusjhodet men ikke volumet. Slå platen med klokken for å slå ned temperaturen, hvis din tappekran håndtak eller knott kontroller volumet og temperaturen i vannet strømmer ut av dusjhodet.

•Sett håndtak eller knappen tilbake i kranen og skru til skruen med Allen fastnøkkel. Slå håndtaket til den kaldeste innstillingen først, og deretter sakte slå temperaturen til innstillingen hotteste. Fyll den plast koppen med varmt vann igjen å måle endring i temperatur.