Hvor å fastsette tak Shingles

October 15

Når tak shingles har blitt satt på taket, bør ideelt ikke må du erstatte dem for rundt 15-20 år. Men er det vanlig for noen tak shingles blir skadet fra sterk vind eller dyr. Når tak shingles blir skadet eller komme løs, kan du vanligvis bare fikse dem istedet for erstatter dem.

Instruksjoner

•Kontroller singel for skade. Vil du se over grus for skader. Hvis singel er skadet, må du erstatte den med en ny singel. Hvis det er bare skade på en av kategoriene, kan du bare bruke verktøyet kniven erstatte bare den kategorien.

•Fix en skadet fane på taket singel. Hvis du har en singel som bare har noen skade på en av kategoriene, kan du bruke et verktøy kniv nøye klippe bort som skadet kategorien. Det er ikke nødvendig å erstatte en hele grus du behøver. Ta en ny singel, kutte ut en tab, og erstatt den på taket hvor du skjære bort kategorien skadet Husk å bruke noen taktekking tjære eller sement under kategorien å det stikker. Også bruke noen rundt kantene å hindre vannet fra å komme under den.

•Fix en løs grus. Hvis du har en løs grus, kan du løse problemet med noen taktekking negler eller taktekking sement eller tar. Du kan legge til ekstra 1 3/4-tommers taktekking spiker til singel. Du kan også bruke en prybar nøye løfte singel uten å skade den og bruke noen taktekking tjære eller sement på undersiden og trykk det på plass. For godt mål, kan du bruke noen ekstra taktekking tjære eller sement langs kantene på singel å holde den på plass og hindre vannet fra å komme under den.

•Fix en fallen grus som er gjenbrukbare. Hvis du har vil en singel som har falt det ha noen hull der neglene pleide å være. Hvis det ikke er noen store riper kan du gjenbruke singel. Fjerne neglene fra taket hvor singel var. Bruker din prybar, nøye løft kategoriene av singel over det slik at det ikke vil være i veien. Bruk noen taktekking tjære eller sement til området der singel går og trykk den på plass. Bruke neglene for fire 1 3/4-tommers-taktekking tilbake til singel, men ikke på samme nail hull. Deretter legge taktekking tjære eller sement i gamle hullene, rundt omkretsen av singel og på toppen av singel der kategoriene av singel ovenfor legger. Dette vil bidra til å holde den på plass hindre vannet blir under den.

•Fix en singel som ikke er gjenbrukbare. Hvis du har et tak grus som er skadet repareres, må du erstatte den med en ny singel. Fjern gamle neglene fra hvor skadet singel ligger med en prybar eller hammer. Være forsiktig ikke skade noen tilstøtende Helvetesild eller la en stor tåre i underlag. Hvis det er noen store riper i underlag, bør du bruke noen taktekking tjære eller sement med en sparkel i et tynt lag. Bruker din prybar, nøye løft kategoriene av singel over det slik at det ikke vil være i veien. Lå erstatning grus med fire 1 3/4-tommers taktekking negler. Sette noen taktekking tjære eller sement rundt øvre omkretsen av singel og på toppen av singel der kategoriene av singel ovenfor vil ligge. Dette vil bidra til å holde den på plass og forhindre at vannet blir under den.