Hvor å fastsette tak lekkasjer fra taket

January 17

Hvor å fastsette tak lekkasjer fra taket

En ukontrollert taket lekkasje kan ødelegge ditt hjem. Vannet som gjør sin vei gjennom lekkasjen vil etterhvert arbeid vei ned til de lavere nivåene av huset. Vann vil trolig bassenget i ett område, og begynne å suge inn gips av både tak og vegger. Overdreven vann buildup kan forårsake din tak å svaie, og selv i hulen fra den ekstra vekten. Hvis du fange lekkasjen i tid, kan du reparere taket uten å rive ut mye av de gamle materialet. Du kan vanligvis lapp området og lagre taket uten mye hassle.

Instruksjoner

Lapp taket

•Finn utenfor lekkasjen. Du må stoppe det umiddelbart å kutte av vann fra taket nedenfor. Din beste løpet av handlingen vil være en midlertidig oppdatering for taket.

•Gå til loftet og Finn stedet der vannet lekker. Bruke noen silikon tetninger området å lappe hullet.

•Få opp på taket og finne det lekkende området. Hvis det regner samtidig, vil du ikke har tid å fjerne og erstatte de dårlige Helvetesild rundt lekker området. Dekker området med en presenning og knyt tarp ned taket. Dette vil tillate deg å begynne å reparere taket lekkasjen inne i huset.

Reparere taket lekkasjen

•Finn området i taket som er misfarget. Dette er hvor vann er pooling, og veier ned taket. Hvis du oppdager noen sagging i området, er det en stor mengde vann fanget over.

•Plasser en stor bøtte under området med taket som er misfarget og sagging. Få på en stol eller stigen og stikk et hull i taket med en spiker eller penn. Dette vil gi vannet fanget i taket utgang. Justere bøtta for å fange opp vannet som det drenerer.

•Tillat alt vannet renne fra taket. Du må slå flere hull i taket hvis det er en masse vann. Det er viktig å avløpsrenne vannet så raskt som mulig.

•Rett en stor vifte i taket og slå den på den høyeste innstillingen. Bruke flere fans hvis mulig. Tillate fans tørke taket området i flere timer.

•Skyv hammer i taket området hvor du gjorde hull eller hull. Du vil lage et innrykk. Tørk området med en klut til å fjerne alle løse partikler.

•Apply en sjenerøs lag med sparkelet sparkel sammensatte til området med en sparkel. Spre filler sammensatte jevnt så det er selv med overflaten av taket. La filler sammensatte å tørke, deretter maling området hvis du trenger å matche den til tak farge.